Compania "DLR Metal Construct" este prezentă din anul 2013 pe piața Republicii Moldova. Suntem pasionați de domeniul confecțiilor metalice și ne bucurăm pentru fiecare client pe care-l facem fericit. Confecționăm, la comandă, porți și garduri, copertine pentru automobile, terase și geamuri, balustrade, rafturi, uscătoare, scări, gratii, leagăne, scaune etc.

Abordăm pe fiecare client în mod individual, oferind gratis măsurări și consultații la fața locului. Toți specialiștii noștri sunt calificați, având experiență în domeniul confecțiilor metalice de peste 10 ani. Executăm comenzile calitativ, în termeni de 1-4 săptămâni în funcție de produs și complexitate. Avem experiență de colaborare cu parteneri din Uniunea Europeană. 

Pentru comoditaatea Dumneavoastră am creat această platformă online, unde puteți face atât cunoștință cu produsele noastre cât și să calculați prețul acestora. De asemenea, aveți posibilitatea să plasați comanda online iar noi vă vom livra produsul acasă, în orice colț al țării.

În premieră pentru Republica Moldva, am lansat serviciul de comandă online a metalului. Alegeti tipul metalului, mărimile individuale și numărul de bare iar calculatorul nostru vă va calcula cantitatea totală a metalul după cea mai optimală formulă matematică. 

4

Ani pe piață

30

Lucrători în echipă

3000

Lucrări efectuate

Despre noi

Oferim o garanție clienților noștri!

Garanția vopselei — 2 ani

Garanția confecției metalice — del a 5 la 10 ani (rezistența sudurii)

Rugina — în primul an, în cazul apariției ruginei primești înlăturare gratis!

Termenul executării — dacă nu efectuăm lucrarea în maxim 4 săptămâini, reducem prețul cu 1% pentru fiecare zi de întârziere.